Marv og Ben version 2.0
Forandring fryder, siger man. Og den lille devise gælder også i madens verden. Copenhagen Food var på besøg til genåbningen af Restaurant Marv & Ben. En aften, som bød på fire velsmagende retter med dertilhørende vin.
Det er ikke noget særtilfælde, at Marv & Ben nu er blevet døbt version 2.0. Restauranten har gennemgået en smuk renovering, der ved første øjekast tydeligt distancerer sig fra den tidligere indretning. Er man til intime restaurantoplevelser og har man hang til god mad og musik, så er Marv & Ben et besøg værd.
I restauranten er der blevet indrettet et privat selskabslokale med plads til ti, hvor gæsterne ved ankomsten får udleveret en Ipad, så de kan sammensætte deres helt egen playliste, der er med til at skabe baggrundsstemningen for aftenen, mens de nyder maden. Et sjovt tiltag, som understøtter balancen mellem afslappet selskabelig samvær og seriøs gastronomi.
David Andersen, der er tidligere souschef på Kadeau i København og Johan Burich-Holck, som er tidligere restaurantchef på Alabama Social, er gået sammen om at skabe en fælles vision.
”Der skal være god tid til at nyde både mad og vin. Derfor har vi ingen seatings,” udtaler Johan.
Der er fokus på lokale råvarer, alt bliver lavet fra bunden, og tilberedingen er drevet af nysgerrigheden efter at finde nye og overraskende smagsoplevelser og teksturer. Når råvarene er bedst, bliver de plukket, syltet og hengemt. Lige nu står der blandt andet gærede hvidløgsstokke, syltede grønne jordbær, saltede sandløg og tørret skovmærke på køkkenhylderne. Vinskabene er fyldt med konventionelle, økologiske og biodynamiske vine.
Se billederne fra det nye Marv & Ben i fotoreportagen nedenunder:
-
-
-
-
-
-
Grillet gris, rødbede og hyldeblomst.
-
Kål, hamp og creme på østers.
-
Letrøget makrel, gæret tomat og kamille.
-
-
-
-
-
Priser:
85–135 kr. pr. ret
Menu, 4 retter, 400 kr.
Menu, 6 retter, 600 kr.
Marv og Ben
Snaregade 4
1205 København K
LÆS OGSÅ: Hot pot popper op i Kødbyen