Mageløse madder
I denne nye kogebog får rugbrødsmadden et gevaldigt løft med hjemmelavede toppings og postejer, mens smørrebrødets genfødsel bliver fejret med fornemt selskab af fjordrejer, tatar og flødesauterede svampe. Læs med og få fem opskrifter på smørrebrødsidéer til morgen, middag og aften.
… er udgivet i samarbejde med Gyldendal. Vejledende udsalgspris er 199,95 kr.
Smørrebrød, eller måske bare rugbrødsmadder, har virkelig fået en renæssance i de seneste år. Det højtbelagte smørrebrød er ægte stykke af dansk madkultur, og for de fleste danskere udgør rugbrødet en fast del af dagligdagen.
I bogen Smørrebrød – 70 smørrebrødsidéer til morgen, middag og aften har forfatteren og smørrebrødsfortaler Trine Hahnemann samlet 70 opskrifter på mageløse madder. Der er blandt andet fire forskellige versioner af den klassiske kartoffelmad, tre forslag til spegepølsemadder med hjemmelavede toppings, hjemmelavet leverpostej, makrel i tomat og selvfølgelig tatar. Du finder desuden også grundopskrifter på rugbrød, surdejsbrød, mayonnaiser, remoulade, surt og meget mere.
Tomat, avocado og hytteost
Russisk salat
Fjordrejer på surdejsbrød
Ribbensteg
Malt-rugbrød
LÆS OGSÅ: Børnenes grønne køkken