Månedens bidder – september
Det er ingen hemmelighed, at redaktionen på Copenhagen Food er glad for mad og drikke. Vi er konstant enten ude at prøve nye steder og retter eller at genbesøge vores favoritter i byen. Få inspiration, gode råd og anbefalinger til dine næste bidder, når vi ser tilbage på vores i september.
Sofie: Smæk på smagen hos Nimb Bar ‘n Grill
Et lille udsnit fra “Chim”-menuen hos Nimb Bar ‘n Grill. Yndlingsbidden var denne servering Chicken Satay, som var den bedste af slagsen, jeg længe har smagt. Pakket med smage fra varme krydderier, på sprødt kyllingeskind og med sylt – yum!
Anders: Smagen af New York hos Curfew
Nusha: Kokosyoghurt hos ny Nørrebro-favorit
Jeg spiste brunch hos den nye The Sixteen Twelve på Jægersborggade og fik en af deres signaturretter: fermenteret kokosyoghurt med granola og friske bær. Overraskende cremet, lidt syrlig og meget lækker!
Anna: Tiramisu-eclair Hos Queen’s Delight
Der var kun to tilbage, da vi kom, og mens vi spiste, var der kø helt ud på gaden. Der blev pisket creme og skum på livet løs bag disken for at levere friske eclairs. Denne eclair med tiramisu var utroligt sprød, fyldt med fløjlsblød kaffecreme, mascarponecreme med amaretto og kakao på toppen, og man kunne spise 10 mere, hvis det skulle være.
Julie: Fantastisk oplevelse og fantastisk glas
Var til smagning med Les Terroir du Vin på Enomania sidste torsdag og havde en fantastisk oplevelse. Fantastisk glas vin fra Mascarello, 2013 Monprivato.
LÆS OGSÅ: Månedens bidder – august