Månedens bidder – oktober
Det er ingen hemmelighed, at redaktionen på Copenhagen Food er glad for mad og drikke. Vi er konstant enten ude at prøve nye steder og retter eller at genbesøge vores favoritter i byen. Få inspiration, gode råd og anbefalinger til dine næste bidder, når vi ser tilbage på vores i oktober.
Anna: Chorizo-toast hos Rallys
Chorizo-toast med smeltet cheddar, sennepsmayo og cornichoner. Perfekt søndags-snask. Kan også fås med skinke og ost eller som vegetar med avocado. Helt sikkert en tur til Sydhavnen værd!
Nichlas: Mozzarella på Bæst
Christian: Pop-up frokost på Restaurant Barr
Jeg var til frokost med The Dining Series i starten af oktober på Restaurant Barr. Afsenderen var World Restaurant Awards og den guatemalanske rom Ron Zacapa, som de havde sat den danske stjernekok Thorsten Schmidt sammen med italienske Ricardo Camanini fra Lido 84. Her er Ricardo Camaninis pastaret Cacio e Pepe, der bliver tilberedt i en svineblære, som lægger i et nøje varmeafstemt vandbad.
Anders: Avocado-is hos Lucifer
Avocadois på marengs (en marengs, der er en af byens bedste) som afslutningen på Lucifers overvejende grønne 12-retters delemenu. De har ændret menuen nu, men jeg er sikker på, at den nye dessert er lige så god, som den vi fik under vores besøg.
Nusha: Chokoladefondant hos Tramonto
Lige i øjet! I anledningen af Dining Week Sharing spiste jeg hos Tramonto i Carlsberg Byen og fik den her chokoladefondant med flydende midte OG hasselnødde-guf i midten, ristede hasselnødder og karamelsauce. Den var fuldstændig formidabel.
LÆS OGSÅ: Månedens bidder – september