Månedens bidder – juni
Det er ingen hemmelighed, at redaktionen på Copenhagen Food er glad for mad og drikke. Vi er konstant enten ude at prøve nye steder og retter eller at genbesøge vores favoritter i byen. Få inspiration, gode råd og anbefalinger til dine næste bidder, når vi ser tilbage på vores i juni.
Heidi: Omelet hos Winterspring
Superskarp omelet serveret med urter, islandsk laks og syrnet fløde – og lige en letristet skive rugbrød. Ikke noget, der kommer til at revolutionere restaurationsbranchen, men du kan vække mig når som helst på natten, og jeg vil have en seriøs craving efter at smage den igen. Enkeltheden vinder endnu engang.
Store Strandstræde 16,
1255 København
Anders: Blæksprutte hos Yellow
I foråret overtog Yellow lokalerne overfor Assistens Kirkegård, som tidligere husede Bodegaen. Nu er det café, restaurant og cocktailbar kombineret i ét. Under mit besøg fik jeg octopus, “hjemmelavede” dåser med skaldyr, tatar og naturvin.
Kapelvej 1,
2200 København
Anna: Unghane hos Mondän
Jeg var forleden på Restaurant Mondän på Frederiksberg og fik en virkelig lækker hovedret. Den bestod af fransk unghane, kartoffelfondant, kartoffelcreme, saltet blegselleri, korianderkarse og persilleolie. Så godt!
Godthåbsvej 26,
2000 Frederiksberg
Nusha: Flødeis hos Nordhavn Mikromejeri
Åbningen af det lille, nye mikromejeri kommer som kaldet med sommervejret og de mange badegæster ved havnen. De laver både klassikere og nyfortolkninger, og jeg kan varmt anbefale lavendel- og honningisen, der smager aromatisk, sødt og bare rigtig godt.
Gøteborg Plads 19,
2150 Nordhavn