Lette og lækre bålretter
Dansken har, de sidste mange måneder, søgt frirum i naturen, og derfor er interessen for den mad man kan lave i det grønne også er steget i takt. Men hvad skal man så begive sig ud i at kokkerere, når bålet er tændt? Dét forsøger Jakob Nusbaum at hjælpe os alle med, med hans nye bog Brændende kærlighed -Lette og lækre bålretter.
..er udgivet i samarbejde med Turbine Forlaget.
Vejledende udsalgspris: 249,95 kr.
Outdoor-kok og founder af Gourmench, Jakob Nusbaum, har tænkt på hvert et måltid, du kan have lyst til i naturen. Brændende Kærlighed er inddelt i kategorierne morgenmad, frokost, snacks, forretter, hovedretter, desserter, drikkevarer og tilbehør, som gør det virkelig nemt, at vælge ud fra tidspunktet på dagen. Derudover er der også en planlægningsliste som sikrer, at du ikke står i skoven uden tændstikker eller andre essentielle bål-remedier. Og selvom bogens forfatter selv elsker de store omstændige og langvarige bål-projekter, er dét ikke bogens fokus. Det handler ganske enkelt om at slukke al elektronik, komme afsted, og at være tilstede og at fordybe sig i en enkelt ting – uden forstyrrelser. Så er det bare med at komme afsted. Knitrende bål, bålmad og gode minder venter forude.
Vi har udvalgt fire opskrifter fra bogen Brændende kærlighed – Lette og lækre bålretter til dig og middagen i det grønne herunder:
Bålmad: Coq au vin
Bålmad: Tortilla med chorizo og frisk timian
Bålmad: Kanelsnurrer på pind
Bålmad: Kylling i karry med kokosmælk, frisk koriander og peanuts
LÆS OGSÅ: Sommerhusmad: En kærlighedserklæring til den danske sommer