Lav din egen chokolademousse med Baileys Salted Caramel
I samarbejde med den populære kage- og dessertinfluencer Frederikke Wærens lancerer Baileys nu en chokolademousse med karamelliserede popkorn på toppen. Desserten er perfekt til hyggelige sammenkomster i julen eller til årets nytårsfest.
Hyggesæsonen er i fuld gang, og det er den perfekte anledning til at forkæle dig selv lidt ekstra med noget godt til smagsløgene. Baileys teamet har netop lanceret den nye Salted Caramel-smag, som fremadrettet vil være en fast del af Baileys-familien. Og timingen kunne næsten ikke være bedre i forhold til de hyggelige vinteraftener, vi nu går i møde.
Den klassiske Baileys Original Irish Cream er blevet blandet sammen med karamel, som er tilsat en smule salt, der giver en lækker og uimodståelig smag.
For at vise de muligheder Baileys Salted Caramel giver i dessertkøkkenet, er Baileys gået sammen med den succesfulde kage- og dessertinfluencer Frederikke Wærens. Sammen med Baileys har hun udviklet en chokolademousse med Baileys Salted Caramel og karamelliserede popkorn, der passer perfekt til julens og nytårets arrangementer. Eller til en aften med lidt selvforkælelse midt al alt julestressen.
Opskriften finder du her:
CHOKOLADEMOUSSE MED BAILEYS SALTED CARAMEL OG KARAMELPOPKORN
LÆS OGSÅ: Blomsterbergs bedste juleopskrifter