Lær hemmelighederne bag det søde køkken
Håndværk, passion og historie smelter sammen i Casper Sundins udgivelse Min Dessertbog. Heri gemmer sig opskrifter med udgangspunkt i nogle af Danmarks bedste restauranter – men også alle de tips og tricks enhver dessert-novice drømmer om at få fingrene i
Casper Sundin er kok med erfaring fra nogle af Danmarks bedste spisesteder. Herunder Søllerød Kro, Formel B, Kadeau, Nordlandet og Restaurant Niels. Siden læretiden har Casper Sundin bevæget sig ind i dessertkøkkenet, og har med hårdt arbejde og dedikation, præciseret sine arbejdsgange, metoder og processer i det søde køkken. I November var tiden så til, at hans evner skal deles med andre. For ifølge Casper Sundin står hans evner, og hans nyeste udgivelse, på skuldrene af andre mennesker, som netop har delt, og givet ham muligheden for, at opleve og lære og dermed at forfine sit håndværk.
Dén viden er mundet ud i et opslagsværk til dessertkøkkenet med navnet Min Dessertbog. Den indeholder mange forskellige typer opskrifter baseret på både personlighed, erfaring, minder og følelser gennem Casper Sundings arbejdsliv. Som læser introduceres man de fundamentale søde teknikker, i hvilken rækkefølge og hvordan de påvirker råvarer, med det formål at man selv vil kunne udarbejde opskrifter og retter derefter. Foruden utallige ekstravagante opskrifter og et kyndigt og kompetent historisk perspektiv af Helle Brønnum Carlsen, har Flemming Gernyx bidraget med en formidabel billedeside, der gør Casper Sunding kreationer printværdige.
Hos Copenhagen Food har vi fået lov, at vise et par af opskrifterne fra bogen. Se dem nedenfor