Kendt kok åbner nyt spisested i Indre by
Efter seks år med hastig udvikling på Nørrebro åbner kok og restauratør Christian F. Puglisi et nyt spisested og vermouth-bar i København K. Navnet er Rudo, og der vil være nogle af de succesfulde elementer fra to af kokkens øvrige restauranter – Bæst og Mirabelle.
Rudo bliver et lille, men stilfuldt spisested og bar. Menuen vil byde på et samspil mellem italiensk håndværkstradition og danske økologiske råvarer, herunder egenproduktion af ost, charcuteri samt bagværk. Til frokost og aften serveres en simpel menu og et fokuseret udvalg af a la carte retter fra det italiensk-inspireret køkken.
Den italienske Aperitivo-kultur er helt oplagt til både location og stedets indretning. Her kan man nyde gode oliven og kvalitetscharcuteri, mens man tester stedets store udvalg af Vermouth. Prøv også en Spritz fra cocktailkortet, der er udviklet af mesterbartenderen Hardeep Rehal.
Den italienske “bar”-fornemmelse kan også nydes fra morgenstunden. Køkkenet lover morgenmad hele ugen og naturligvis en cappuccino, ledsaget af en croissant fra Mirabelle.
”Rudo bliver sin egen, inspireret af de italienske elementer vi allerede leger med på Nørrebro. Jeg synes Indre by savner det dér sted at gå hen, hvor man bare ved, at det hele er i orden – også med økologien. Med Rudo er ambitionen at skabe det sted og samtidigt udfordre os selv på en helt ny bane. Herinde går vi fra pjusket fuldskæg til skarptskåret overskæg, så og sige. Og jeg glæder mig helt vildt”, udtaler Puglisi.
Christian Puglisi åbnede i 2010 michelin-restauranten Relæ med partner Kim Rossen. I 2014 åbnede de bageriet Mirabelle samt restaurant Bæst med fokus på egenproduktion af ost og charcuteri samt brændefyret surdejspizza. Bæst blev tidligere i år, kåret som verdens 14. bedste pizzasted af den engelske pizzaekspert Daniel Young.
Rudo åbner lørdag den 3/12 kl. 9.
Pilestræde 3, København K