Brunt og brændt: De klassiske julesmåkager
Du har nok smagt, og måske bagt, dem tusind gange før. Alligevel, har de fleste ingen intentioner om, at de skal droppes i år. Læs med og se de allerbedste opskrifter på klassiske julesmåkager
It’s beginning to look a lot like.. Ja, og så kender vi vidst resten efterhånden. Hvad er julen egentlig efterhånden, foruden en kopi af forrige år? Copy, paste, Christmas. Gentagelserne ses i tusindvis på årets sidste måned. De samme traditioner med træ og lys, skamspillede radiohits, dekorationer, frokoster og duften af alt for dyre brændte mandler. Er det dog ikke netop dét, der gør julen til jul? Kigger man på danskernes hang til kirkegang og salmesang på årets resterende måneder, virker jomfrusønnens ankomst ikke længere som den primære årsag. Hvad end det er religionen, traditionerne, smagene eller duftene, så er vi på redaktionen vilde med julen, og den spiser der dertil hører. Så på denne 1. december vil vi byde julen velkommen med duften af brunt og brændt, og dét hjemmebag, som vi ynder at bage hvert evig eneste år; de klassiske julesmåkager.
Rigtig god bagning og glædelig 1. december
Vaniljekranse
Pebernødder
Brune kager
Finskbrød med appelsinskal og mandler
Klejner
Sønderjyske fedtkager
LÆS MERE: Blomsterbergs bedste juleopskrifter