Tag på kulinarisk campingtur i Nordjylland
Hvis du har brug for en pause fra storbyens larm og fortravlede hverdag, har det skotske whiskymærke Talisker dette efterår bygget en autocamper, fyldt den med lækker mad og udarbejdet en guide til skønne naturoplevelser i Nordjylland, som du kan nyde over en weekend sammen med en kæreste eller god ven.
Det er efterår, og den danske natur skriger på at blive udforsket og udnyttet. Men har du ikke lige et sommerhus, hvor du kan tænde op i pejsen og gå lange ture ved vandet, kommer det skotske whiskymærker Talisker dig til undsætningen i år. Over tre weekender i oktober og november kan nysgerrige danskere nemlig booke et kulinarisk campingeventyr for to personer. Autocamperen er udstyret med alt fra mad, drikke og køkkenudstyr til en konkret og brugbar guide, der giver jer forslag til forskellige spændende aktiviteter i Nordjylland. Kort sagt alt, hvad I skal bruge til en weekend fuld af mad- og naturplevelser.
Weekendens måltider er et af omdrejningspunkterne og alle retter og cocktails er udviklet af den svenske friluftskok Niki Sjölund og bartenderen Bella Porcile. Tanken er, at man tilbereder begge dele i autocamperen eller i den fri natur på baggrund af en masse friske og lækre råvarer, som bilen er pakket med. Menuen lyder blandt andet på Sommersalat med gedeostebrød, multebær og charcuteri, Varmrøget regnbueørred med spidskål og rabarber, Pandebagt chokoladekage med sommerblomster og Kartoffelpandekager med brændenælder og blomkål.
Ind i mellem måltiderne samler man appetit, når man besøger Rubjerg Knude, stand up padler ved vandet ud for Løkken, besøger den mægtige kalkstensklint ved Bulbjerg Knude eller tager på vandretur ved Tranum Fosdal. Herunder kan du selv prøve kræfter med et par af weekendens opskrifter.
Hvad:
En campingweekend med Talisker Adventure Guide.
Hvornår:
Weekenderne den 29.-31. oktober, 5.-31. november og 12.-14. november.
Pris:
795 DKK (prisen er for 2 personer og indeholder al forplejning samt transport til og fra Aalborg).
Hvordan:
Man kan booke weekendeventyret her
Pandebagt chokoladekage med blomster

Varmrøget regnbueørred med spidskål og rabarber
Salat med gedeostebrød, multebær og charcuteri