Fotoreportage: Smukfest smagte af Michelin og festivalklassikere

I går satte blandt andre City Bois og Rasmus Seebach et punktum for dette års Smukfest i Skanderborg, og dermed blev der også sat punktum for de madoplevelser, man gør sig i Bøgeskoven. Copenhagen Food var med for at tage en bid af madscenen, som både bød på klassiske tømmermændsfavoritter og Michelin-inspirerede festivalmåltider.

  • Pizza Bro fra Broens Gadekøkken dukkede op på Smukfest.
  • Under navnet "Italio" serverede Torben Klitbo og holdet fra Pizza Bro deres gourmetpizze i et restaurant-setup.
  • Kartoffelpizza med rosmarin, havsalt og olivenolie.
  • Der var gang i røgen hos Gourmensch.
  • Porchettastegene blev grillet.
  • Gourmensch' porchettaburger er intet mindre end en smagseksplosion.
  • Michelin-restauranten Gastromé fra Aarhus dukkede op med et lillebror-koncept.
  • "Alt på et bræt": oksetatar, rødbedetatar, friteret frilandsgris og grove fritter med urtesalt.
  • Endnu en fra Michelin-kategorien: Under navnet "Pizza by W.H." serverede Wassim Hallal og brødre pizze til folket på Smukfest.
  • Spiselauget stod bag madboden "Pork n' roll", hvor der røg skønne ruller med enten svinekød eller falafel over disken.
  • Tak for denne gang, bøgeskoven!

LÆS OGSÅ: Fotoreportage: De bedste bidder fra NorthSide 2018

Administrator CF