Fotoreportage: Smukfest smagte af Michelin og festivalklassikere
I går satte blandt andre City Bois og Rasmus Seebach et punktum for dette års Smukfest i Skanderborg, og dermed blev der også sat punktum for de madoplevelser, man gør sig i Bøgeskoven. Copenhagen Food var med for at tage en bid af madscenen, som både bød på klassiske tømmermændsfavoritter og Michelin-inspirerede festivalmåltider.
- Pizza Bro fra Broens Gadekøkken dukkede op på Smukfest.
- Under navnet "Italio" serverede Torben Klitbo og holdet fra Pizza Bro deres gourmetpizze i et restaurant-setup.
- Kartoffelpizza med rosmarin, havsalt og olivenolie.
- Der var gang i røgen hos Gourmensch.
- Porchettastegene blev grillet.
- Gourmensch' porchettaburger er intet mindre end en smagseksplosion.
- Michelin-restauranten Gastromé fra Aarhus dukkede op med et lillebror-koncept.
- "Alt på et bræt": oksetatar, rødbedetatar, friteret frilandsgris og grove fritter med urtesalt.
- Endnu en fra Michelin-kategorien: Under navnet "Pizza by W.H." serverede Wassim Hallal og brødre pizze til folket på Smukfest.
- Spiselauget stod bag madboden "Pork n' roll", hvor der røg skønne ruller med enten svinekød eller falafel over disken.
- Tak for denne gang, bøgeskoven!
LÆS OGSÅ: Fotoreportage: De bedste bidder fra NorthSide 2018