# × luk

Fotoreportage: Smag på Tivoli Food Hall

I anledning af Tivoli Food Halls 2-års fødselsdag den 17. november holder de hele måneden forskellige arrangementer for at fejre de to år, hallen har været åben. I weekenden den 9.-10. november bød Tivoli Food Hall på et nyt koncept, hvor gæster kunne smage på små retter fra forskellige boder. Med et såkaldt Smagekort i hånden gik turen rundt i hallen, hvor man i udvalgte madboder kunne sammensætte sin egen tasting menu af små retter i snackstørrelse, der gik det meste af verden rundt.

(Copenhagen Foods ‘Smagekort’ var sponsoreret af Tivoli)

  • Pinchos med sortfodsskinke og sardiner fra Tapa del Toro.
  • Et halvt stykke med smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade, dild, kapers og citron fra Hallernes Smørrebrød.
  • Snack-size fladbrød med lam og masser af krydderier fra Wakha.
  • Økologiske nuggets med Chicks-dip fra Chicks by Chicks.
  • 1 stk. inside-out New York med dansk ørred, cream cheese, agurk, hvidløg og masago, 1 stk. Sizzling nigiri med lynflamberet dansk hvidfisk, teriyaki og citronsalt fra Letz Sushi.
  • Magherita slice fra Gorm's.
  • Mini-bao braiseret gris i tamarind, soja og citrongræs serveret med kimchi fra Kung Fu Street Food.
  • Lille vaniljemilkshake med økologisk Hansens Is fra Cock's & Cows.

Nusha Riis Hassani