Fotoreportage: Michelin-frokost på Aamanns 1921
I går blev et særligt kokketræf mellem køkkenchefen på det nye Aamanns 1921, Maxim Surdu, og den to-stjernede Michelin-kok Hideaki Sato fra Ta Vie i Hong Kong afholdt i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival. Sammen præsenterede de to topkokke en eksklusiv og enestående frokost, hvor det traditionelle, danske smørrebrød mødte asiatisk nytænkning. Frokosten blev serveret i de smukke rammer på Aamanns 1921, der netop er åbnet i Indre By.
-
Foto: PR
-
Foto: PR
-
Dampet brød, rogn og brunet smør.
-
Hjemmedyrket snaps med skotsk porse.
-
"Mini-smørrebrød" med røget laks, æg og hamp-emulsion + "mini-smørrebrød" med rejer, grillet brioche, tomat og skovsyre.
-
Sød majsmousse med jomfruhummer.
-
Køkkenchef Maxim Surdu og to-stjernet Michelin-kok Hideaki Sato.
-
Dansk tatar med løvstikke og brombær.
-
Pocheret østers med Wagyu-bøf og Ponzu-sauce.
-
Hjemmelavet pasta med "Aonori" frisk tangsauce, toppet med frisk søpindsvin.
-
Lagkage med kirsebær og hvid chokoladekage.
-
Hideaki Sato i køkkenet.
-
"Mille fleurs" med rose, hindbær og rød dragefrugt.
-
Foto: PR
Aamanns 1921
Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K