Fotoreportage: Kokke mod cancer
I søndags gik syv gamle kokkevenner til kamp mod cancer. Vores fotograf var med bag kulisserne og kom helt tæt på kokkene og den særlige stemning til arrangementet. Se billederne her!
LÆS OGSÅ: Kulinarisk kamp mod cancer
Nicolai Mentzlers (San Pellegrino, tidl. Falsled Kro) ret (venstre): saltede kammuslinger, jordskokker og rispapir blødgjort i hasselnøddemælk med tilhørende sauce bl.a. med brunet smør med citron, vanille, ristede hasselnødder og røget marv. Højre: ørredrogn.
Gert, elev på Falsled Kro, anretter urter på Carsten Sands (El Nacional) ret.
Nimb Terasses souschef friterer torskeskind.
Friteret torskeskind fra Carsten Sands (El Nacional) ret.
En del af Carsten Sands (El Nacional) ret: avocadocreme, jomfruhummer, ørredrogn og purløg (til at dyppe det friterede torskeskindet i).
De tre snacks fra souscheferne; hhv. jomfruhummertatar, gravad andebryst og torsk med thailandske toner.
Jonas Christensen (Höst) arbejder på sin ret.
Nicolai Mentzler (San Pellegrino, tidl. Falsled Kro) viser, hvordan hans ret skal anrettes.
Venstre: Carsten Sand (El Nacional).
Yves C.F. Le Lay (Nimb Terasse) og hans dessertkok Patrick.
Blæksprutte, hestebønner og Baerii kaviar – Yves’ ret (Nimb Terrasse).
Camillo og Demian, souschefer på Nimb Terrasse.
Tjenerne gør klar til servering.
Gæsterne ankommer på Nimb Terasse.
Bandet Dry Martini sørgede for musikken.
LÆS OGSÅ: Kulinarisk kamp mod cancer