Eufori og gensynsglæde i luften: Dining Week starter på fredag
Landet er åbnet og bobler af glade restauratører og en spiseklar befolkning. På fredag starter nordens største spisefestival Dining Week, og byder endnu engang danskerne på nye gastronomiske oplevelser fra 11. – 20 februar 2022.
Begejstringen vil ingen ende tage, og hvad der blev en årelang pandemi, er smidt for porten. Dét kan mærkes i landet og restauratørerne til årets Dining Week i vinterferien, er vrimlet til efter nyheden om fuld genåbning. De nyeste restauranter i hovedstaden tæller Mæxico på Nørrebro og CPH Cooking Class og Venner i København K. De nyankomne Københavner-restauranter støder til et virkelig flot program af deltagere i hovedstaden med Restaurant Lola på Christianshavns Voldgade, den anmelderroste Restaurant Kanalen og Almanak i Operaen på listen. Størstedelen af festivalens deltagere befinder sig på Sjælland, mens de restauratører der deltager udenfor København, byder på noget af landets bedste gastronomi ude i landet. Den Michelin-anbefalede restaurant Pondus i Århus har netop sluttet sig til med en 3-retters menu, der byder på forret med kål, ramsløg og jordnødder, braiseret okse til hovedret og den franske choux au craquelin, som er en vandbakkelse med knasende kiksetop, til dessert.
Det klare koncept er stadig aktuelt for restauranterne
Selvom Dining Week kører på 12. år, har konceptet stadig samme klare udformning: En 3-retters menu inklusiv S.Pellegrino-mineralvand til 225 kr. + gebyr.
Sidenhen er der dog også udsprunget en mulighed for, at bestille en større menu, da man som gæst på udvalgte restauranter, ekstraordinært kan bestille en menu med 10 serveringer inkl. S.Pellegrino-mineralvand til 525 kr. + gebyr. Den er en model der nem at forstå og nem for restauratørerne at tage del i, mener Dining Weeks direktør Bjørn Beyer: ”Det er jo virkelig lykkeligt, at restauratørerne nu igen får mulighed for, at gøre det de er gode til. Altså, at servere en god spiseoplevelse og god betjening til deres gæster. Og at konceptet er så enkelt, gør det kun endnu nemmere for dem at deltage og sikre sig en indkomst, som de ikke har været sikre på I lang tid”.
Se mere og køb din billet på www.diningweek.dk