Delikate desserter til Italian Dining Week
En god dolce er prikken over i’et på et italiensk måltid. Hvis du har en sød tand og er glad for desserter, så har vi guiden til nogle af Italian Dining Weeks dejligste af slagsen.
Italian Dining Week
… løber af stablen fra den 15. til den 22. oktober.
Konceptet er, som det plejer: Du køber billet til en fire-retters menu bestående af antipasti, primo, secondo, dolci og en San Pellegrino-vand til en fast pris på 225 kr. + billetgebyr.
Læs mere på diningweek.dk.
Trattoria 54
På Falkoner Alle på Frederiksberg serverer Trattoria 54 madoplevelser, der udspringer fra det italienske køkken. Desserten til Italian Dining Week er en mørk chokolademousse, som er lavet på 70% mørk chokolade. På bunden finder du en saltet karamel, og på toppen er der ristede nødder som knas i kontrast til den bløde mousse.
Læs mere, og køb billet på diningweek.dk.
Vespa
Vespa er Cofocos italienske osteria på Store Kongensgade i indre København. Her er enkelthed et af nøgleordene, og stemningen er afslappet. Til Italian Dining Week serverer Vespa en citrontærte, som består af en sprød kage, citroncreme og pisket mascarpone. Og så lidt knas på brændt, hvid chokolade for lidt ekstra sprødhed.
Læs mere, og køb billet på diningweek.dk.
RetroGusto
Den italienske retro-restaurant på Vesterbro har nok en af Italian Dining Weeks mest eksperimenterende desserter. RetroGusto serverer nemlig en nyfortolkning af den klassiske panna cotta med dild, italienske marengs, kakaojord og skovbærcoulis. Sådan en har vi ikke set før.
Læs mere, og køb billet på diningweek.dk.
BØF
Som navnet antyder, er BØF nok mere kendt for sine hovedretter end desserter. Men til Italian Dining Week byder desserten på en kombination af de to klassikere panna cotta og tiramisu. BØF vil lave en mascarpone-panna cotta med smag af tiramisu og med savoiardi-crumble og kaffe oveni.
Læs mere, og køb billet på diningweek.dk.
Tribeca NV
I Nordvest-kvarteret ligger Tribeca NV og spreder italiensk trattoria-stemning i rå omgivelser, der minder om gaderne i New York. Kombinationen af det klassiske og moderne afspejler sig da også i desserten, som til Italian Dining Week lyder på en tiramisu, der bliver parret med de syrlige og frugtige toner af orange og amaretti.
Læs mere, og køb billet på diningweek.dk.
LÆS OGSÅ: Spis vegetarisk til Italian Dining Week