Copenhagen Cooking lancerer årets festivalprogram
Tirsdag lancerede spisefestivalen Copenhagen Cooking det store madprogram for 2022. Festivalen afholdes i August og tilgodeser særligt behovet for at være sammen, på bagkant af en flerårig pandemi, som har tvunget københavnerne fra hinanden
GO HERE FOR THE ENGLISH VERSION
Programmet tæller omkring 100 forskellige indslag, når Copenhagen Cooking løber af stablen d. 19.-28. august. Samarbejde, lækkerhed og læring er årets temaer, så uanset om du søger en god madoplevelse eller at lære nyt madhåndværk, er der noget for dig at finde. Madfestivalen byder på middage, kurser og talks rundt i hele København. ”Copenhagen Cooking handler både om de gode madoplevelser og alle de helt store spørgsmål, som gemmer sig under tallerkenen. Hvilke tendenser vinder frem? Hvordan skal vi producere vores mad? Og hvordan gør vi det mere lækkert at spise mere bæredygtigt? Vi er stolte af at skabe rammerne for en festival, der fejrer maden og dem, der arbejder med råvarerne, og vi glæder os over, at de mange velsmagende arrangementer i årets program afspejler en madscene i rivende udvikling”, siger direktør i Food Organisation of Denmark, Pelle Øby Andersen.
Festivalen byder blandt andet på gastronomisk skumringsvandring, sensommerdesserter med Summerbird, kinesisk brunch, fiskemiddag under stjernerne, langbordsmiddag på Ægirsgade, intim kaviarmiddag og høstfest i Den Grå Kødby og meget mere. Se det fulde program og køb billetter her.
Om Copenhagen Cooking:
Copenhagen Cooking er en årligt tilbagevendende madfestival i København, som forløber over 10 dage i august. Festivalens formål er at bygge broer på tværs af gastro-branchen, alt imens hovedstadens gastronomi hyldes. Læs mere om Copenhagen Cooking her.