Tag på gastronomisk hotelophold på Vesterbros franske designperle
Midt på attraktive Vesterbro finder du en unik oase i København. Her ligger Coco Hotel – som navnet antyder, er inspirationen til hotellet hentet i det sydeuropæiske, og der er da også franske toner i caféen og franske druer i glasset. Men hotellet er dansk og er det første hotel af den lokale restaurantgruppe Cofoco, der blandt andet står bag restauranterne Høst, Vækst, Llama og Les Trois Cochons. I 2020 får hotellets gæster nu en enestående mulighed for at besøge Cofocos restauranter til fordelagtige priser, da hotellet tilbyder det, de kalder Gastronomisk Getaway i København.
Mens mulighederne for at rejse er begrænsede, kan det være en fordel at se mod mulighederne, der er lige for næsen af en. København har en af verdens mest eftertragtede madscener og har de seneste år været en yndet destination for foodies og gourmetelskere, der glædeligt rejser langvejs for at opleve, hvad byens restauranter har at byde på.
Herhjemme kan vi glæde os over, at vi kan springe flyrejsen over, men det betyder ikke, at vi ikke stadig kan få den samme oplevelse som tilrejsende. I hvert fald ikke, hvis det står til Cofoco.
Staycation i København
De fleste kender betegnelsen ’staycation’, men booker du på Coco Hotel, opgraderes dit ophold til en Gastronomisk Getaway, hvor du får mulighed for at spise på Cofocos restauranter med 25% rabat. Start dagen med lækker økologisk morgenmad i hotellets egen Café Coco. Derefter sætter kun fantasien grænserne, da Cofoco tilbyder 13 forskellige restauranter, der spænder over det franske, italienske, nordiske, latinamerikanske, middelhavsinspirerede og japanske køkken.
Prøv fx franske Les Trois Cochons til frokost og nordiske Høst til middag. Eller italienske Corsa Østerbro til frokost og japanske Jah Izakaya lige om hjørnet fra hotellet til middag. Med restauranter fordelt over København, er der nok at vælge imellem. Vælger I Høst eller Vækst, kan I glæde jer til Michelin-anbefalede oplevelser, da begge restauranter er honorerede med Michelin Plate i den Nordiske Michelin Guide.
Cofoco har i alt følgende restauranter: Høst, Vækst, Les Trois Cochons, Oysters & Grill, Vespa, Spuntino, Restaurant Cofoco, Scarpetta Rantzausgade, Scarpetta Islands Brygge, Jah Izakaya & Sake Bar, Llama, Corsa Pizza.
Parisisk stemning i København
Coco Hotel åbnede endeligt i januar 2020 efter et års renovering af den historiske bygning på Vesterbrogade 41. Interiøret er en blanding af klassiske parisiske møbler, specialfremstillet dansk design og vintage sat sammen med et farverigt islæt. Hotellet byder på 90 individuelt indrettede værelser i otte kategorier, café, bordtennisrum og en unik gårdhave indrettet med parisiske caféstole og borde og grønne planter, hvor hotelgæster og lokale kan mødes og nyde caféens udvalg.
”Ligesom med vores restauranter har vi ønsket at skabe et personligt hotel, som er ægte, unikt og sjovt. Vi har prioriteret kvaliteten, så helhedsoplevelsen i forhold til design, komfort, bæredygtighed og mad går op i en højere enhed for vores gæster,” fortæller Christian Lytje, stifter og medejer af Cofoco og Coco Hotel.
Den franske Café Coco i stueetagen er åben hele dagen, og her serveres morgenmad og kaffe, lette anretninger, snacks og selvfølgelig vin, som kan nydes i cafeen eller i den grønne gårdhave, der bedst kan beskrives som en fransk oase midt på Vesterbrogade.
Du booker Gastronomisk Getaway via coco-hotel.com. Læs mere om alle Cofocos restauranter på cofoco.dk.