Cocktail Week er tilbage
I morgen begynder den københavnske cocktailfestival Cocktail Week. I ti dage kan du frit vælge mellem et udvalg af københavnske cocktailbarer, der alle serverer to cocktails for 100 kroner.
Fredag den 7. februar ruller den københavnske cocktailfestival Cocktail Week ud i hovedstaden for tredje gang. Frem til søndag den 16. februar vil bartenderne stå klar bag disken til at mixe, ryste og skænke dig to lækre cocktails for prisen på én.
Cocktail Week blev lanceret i 2018 som en del af restaurantfestivalen Dining Week. Cocktailfestivalen gør det muligt for gæsterne at forlænge deres madoplevelse ved enten at tage ud og drikke et par cocktails inden maden eller slutte aftenen af på en cocktailbar i nærheden. Det blev hurtigt en populær begivenhed i sig selv, og derfor bliver det i år tredje gang, at Cocktail Week bliver afholdt. Man kan også sagtens tage til Cocktail Week uafhængigt af Dining Week.
Gin & tonics og kreative signaturcocktails
Konceptet til Cocktail Week er helt simpelt: arrangørerne bag festivalen definerer en festivalcocktail, og hver bar specialdesigner en signaturcocktail, der viser, hvad netop de kan. I år er festivalcocktailen en liflig G&T med Copenhagen Distillery Orange Gin og den helt nye Sanpellegrino Tonica Citrus.
Signaturcocktailen varierer naturligvis fra bar til bar, og bartenderne har fri mulighed for at udfolde sig kreativt. Et par eksempler er Jazzmine på GILT, som består af Frederiksberg Gin, hyldeblomstvermouth, rabarberbitter og citrusolier, og Love Them Apples hos Neighbourhood, som består af gin infuseret med hyldeblomst-te, citron og hjemmelavet æblesirup.
Andre deltagende barer er blandt andet Bar7, Blume, Brass Monkey, Papa Bird og No Stress. Alle barer kan ses og købes billetter til på cocktail-week.dk.
LÆS OGSÅ: Dining Week fejrer 10 år: Få store restaurantoplevelser i vinterferien