Chili & æbler
Har du haft adgang til en frugthave den seneste måned, er du ikke i tvivl om, at det har været æblesæson i Danmark – og at det i øvrigt stadig er det. Chili stammer derimod med al sandsynlighed fra Bolivia og er måske en mindre indlysende sæsonråvare for november og december. Men der er nu en logisk forklaring på, hvorfor vi har valgt at tage den med. Det vidunderlige ved chili er, at den ikke bare smager fantastisk. Den indeholder også A- og C-vitaminer, der styrker din krops immunforsvar og bekæmper efterårets og vinterens sygdomme.
Marcus Lund har sammensat seks nemme og lækre retter med æbler og chili, som du kan nyde godt af de næste par måneder.
Kinaradiser og arrabiata
Spanskinspireret biksemad
Stærk chili-mole
Hjertemuslinger, rosenkål, hasselnødder og mandelmælk
Æblepuré med pighvar, løg og ærteskud
Æble/chokoladetærte
LÆS OGSÅ: Tomater & svampe