Fra disko-midtpunkt til madmekka
Baron Boltens Gård er nok mest kendt for sine natklubber og har været særdeles velbesøgt, når mørket faldt på. Nu bliver gården forvandlet til Boltens Food Court, som er et nyt, stort madmekka med mad fra alle verdenshjørner.
Den historiske gård ved Gothersgade i hjertet af København, Baron Boltens Gård, har en lang række af natklubber og barer i bagagen. Om ganske kort tid bliver den snarere et mødested for mad end for happy hour. Den 13. april er det madmarked-kyndige hold bag endelig klar til at åbne dørene til Boltens Food Court.
4000 kvadratmeter og mad fra alle verdenshjørner
De fleste nikker ivrigt, hvis man siger, at Copenhagen Street Food på Papirøen var en stor succes. Derfor var holdet bag også hurtige til at åbne nyt, da det rustikke madmarked i de gamle industrihaller på Papirøen måtte lukke. Sådan blev Reffen og Broens Gadekøkken født, og om lidt kommer endnu en lille ny til verden.
Boltens Food Court er et møde mellem historiens vingesus, moderne dansk design samt mad og drikke fra alle verdenshjørner. Rammerne for Boltens Food Court er 19 stadeholdere, fem udskænkningssteder, 4000 kvadratmeter indendørs madmekka i tre etager, 1500 kvadratmeter brobelagt gård med lyskæder og 1000 siddepladser. Lars Moesgaard, administrerende direktør i Boltens, udtaler:
“Vi glæder os til at byde velkommen til Boltens Food Court, som mere end 50 aktører har arbejdet målrettet på at gøre klar til offentligheden gennem det seneste år. Missionen er at tilbyde vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, både for øjet og ganen.”
Erfarne restauratører står bag maden
Ejerne af Boltens Food Court lægger vægt på, at der bag hvert stade er en erfaren og etableret restauratør. Listen lyder:
Churreria (spansk), Desi nam nam (indisk/pakistansk), Marrakech (marrokansk), Duck it (dansk), Woodomi (kinesisk), Two Monkeys (vegansk colombiansk), The Mexican Donkey (mexikansk), Temporada Tapas (spansk), Philly’s (amerikansk), Wok Amok (thailandsk), Boy’s (fransk), Hope Organic (dansk), Hygge taste of Denmark (dansk), Brasa (brasiliansk), Slice n’ ice (italiensk), The American (amerikansk), The Fish Project (engelsk), Ciao (italiensk), The Fat Greek (græsk) samt en pop-up, der vil huse forskellige eksperimentelle køkkener. Ligeledes er der både en øl -og vinbar, der tilbyder et bredt sortiment af drikkevarer.
Åbningen bliver fejret med en stor åbningsfest lørdag den 13. april klokken 10-18, hvor stadeholderne i Boltens Food Court vil byde på lækre tastings.
Køkkenernes åbningstider ligger mellem klokken 11 og 21 fra søndag til torsdag samt klokken 11 til 22 fra fredag til lørdag. Alle åbningstider for de specifikke områder kan ses på boltensfoodcourt.dk.
LÆS OGSÅ: Ved disken