Bevar julefreden med de bedste juleopskrifter
Vi bevæger os med hastige skridt mod juleaften den 24. december, og som vanligt vil julemiddagen være et omdiskutabelt emne, der giver enhver amatørkok sved på panden. I et forsøg på at bevare julefreden har vi samlet nogle af Copenhagen Foods bedste juleopskrifter gennem tiden. Læs med her.
Selvom størstedelen af Danmark nok kan blive enig om, at der skal spises julemad juleaften, er det helt store spørgsmål: hvad skal en julemiddag bestå af? Og hvordan tilberedes den bedst? Dér har vi jo så balladen. Skal der and eller flæskesteg på bordet? Måske begge dele? Hvad med franske kartofler – hører de hjemme? Må der bruges sovsekulør i den brune sovs? Og hvor meget fløde skal der egentlig i risalamanden for at få den rette konsistens? Og hov, hvad blev der af julemedisteren?
I et forsøg på at bevare julefreden og for at undgå optakt til stridigheder og udstødelse af familiemedlemmer, når vi rammer den 24. december, har vi samlet nogle af Copenhagen Foods bedste juleopskrifter gennem tiden. Så kan I forhåbentlig blive enige om at følge dem i stedet. Der er både opskrifter til middagen på juleaften, velkomstcocktails og til dagene efter jul.
5 tips til at få succes med juleanden
Brunede kartofler
Rødkålssalat med quinoa, abrikoser, pinjekerner og mynte
And med julesalat
Grillet julesalat med granatæble og ristet pancetta
Ribbensteg
Rødkålssalat med grønkål, appelsin, rødløg og valnødder
Confiteret andelår
Risalamande
Vintercocktails: Apples
Til dagene efter jul
Gorms julepizza
FLÆSKESTEGSSANDWICH MED HJEMMESYLTEDE AGURKER
LÆS OGSÅ: Blomsterbergs bedste juleopskrifter