Bag kagerne fra Cakenhagen
Chefkonditoren på Cakenhagen har udgivet en opskriftsbog med nogle af de smukke kager fra det fine konditori i Tivoli. Bag med, når Torben Bang tilfører traditionerne et moderne twist med særlig sans for æstetik og spændende smagssammensætninger. Vi deler nogle af opskrifterne her.
Vejledende pris: 295 kr.
Tivoli-specialiteterne er i høj kurs hos gæsterne på Cakenhagen i Tivoli, som kan nyde de søde mundfulde med flot udsigt til Nimbs facade.
Med Cakenhagen-bogen er det muligt at genskabe kagekreationerne hjemme i køkkenet. Der er opskrifter på tærter, mousse-kager, småkager, macarons, flødeboller, bagværk, konfekt og chokolade. Både den trænede kagebager, som tør kaste sig ud i en avanceret bryllupskage, og den, som vil starte med noget mere jordnært som fx Cakenhagen-kringlen, kan være med.
Her er et udpluk, du kan begynde med:
Pouchkine-te-tærte
Passionsfrugt-kokos-flødeboller
LÆS OGSÅ: Lær at lave den perfekte lagkage