Naanbrød

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

½ kg hvedemel
2 æg
1 tsk tørgærpulver
2 tsk salt
2 tsk sukker
Ca. 300 ml sødmælk

Naanbrød

Af: Mudassar Khan / Foto: Wichmann + Bendsten

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland alle ingredienser sammen, og ælt dejen, til den er smidig og glat i hånden. Det tager cirka 10 minutter.

2
Færdig

Derefter

Dæk dejen til, og lad den hæve til dobbelt størrelse i 40 minutter.

3
Færdig

Og

Vend dejen ud på et meldrysset bord, og del den i 6 lige store dele. Pensl med olie, og form stykkerne til flade, aflange brød – gerne med en kagerulle.

4
Færdig

Til sidst

Drys med sesamfrø eller frisk, knust hvidløg og koriande, og bag brødene i ovnen ved 275 grader i 8-10 minutter.

previous
Butter chicken
next
Carpaccio af hjortefilet

Add Your Comment