500 sider med julestemning af Claus Meyer
Julen byder på mange gaver og glæder, og du skal nu introduceres til endnu en af disse. Bogen hedder Meyers Jul og er, som navnet antyder, en bog af den folkekære Claus Meyer. Mangler du en gave, til en køkkenglad du har kær, så kommer der hér en meget velment anbefaling.
..er udgivet i samarbejde med Lindhardt og Ringhof.
Vejledende udsalgspris: 399, 95 DKK
Lige så længe han kan huske, har Claus Meyer elsket julen og dét kan mærkes i den store bog. Afsnittene er inddelt i Syltning, Bagning, Konfekt og chokolade, Drikke, Decembermad, Julefrokost, Juleaften og I Juleferien. Meyers Jul er 559 siders julet madhåndværk på tryk. Absolut ingenting er udeladt i denne mastodont af en December-udgivelse. Sylter, småkager, varme og kolde vintersalater, juleopskrifter med fisk, forskellige typer relish, olier, kalkun, massevis af versioner af and, juleskinker, terriner, søde, hvide, brunede, moste og sprøde versioner af kartofler og sidst men ikke mindst, virkelig gode vegetarretter, som vil klæde det klassiske julebord. Føles julestemningen sparsom, skal der kun et par sider til, før den tikker ind.
Bogen er smukt bundet i orange stof og udover de mange mange (mange!) opskrifter, kommer bogen med årsoversigt over, hvornår diverse ingredienser er i sæson, bør købes, samles og gemmes, så de er klar til dit julebord d. 24. december. Vi kan afsløre, at du skal starte allerede i januar.
Vi har fået lov at dele 3 retter fra bogen, én traditionel og 2 utraditionelle jule- og vinterretter.