Skab din egen private dining-oplevelse derhjemme
Nytår er lige om hjørnet, og lige så er den hjemmelavede menu, som du går og planlægger. Har du endnu ikke sat dig helt fast på forret, hovedret og dessert, kan du finde inspiration i en ny kogebog. Gourmetcateren Jacob Ernst har nemlig begået en bog om private dining, hvor han opfordrer dig til at prøve kræfter med finere kogekunst hjemme i dine egne gemakker.
PRIVATE DINING
… koster 395,00 kr. og kan købes på jacobernstfood.dk.
God mad kræver den rigtige tilberedning og en udviklet sans for smag. Men god mad kræver især tid. Og det er typisk ikke noget, de fleste af os har så meget af. Faktisk mener de fleste nok, at det er rarest at kunne slappe af sammen med sine gæster i stedet for at knokle bag gryderne i køkkenet. Derfor er catering en formidabel opfindelse – og særligt i højtiderne. Tænk at kunne læne sig tilbage og vide, at alt er, som det skal være. At undgå stress og jag. Og at nyde et måltid ligesom på restauranterne derhjemme.
Til dagligt er Jacob Ernst selvstændig med gourmetcatering. Nu har han lavet en kogebog med navnet Private Dining, så du kan tage restaurantoplevelsen med hjem i dit eget køkken og skabe en private dining-oplevelse for dine gæster. Bliv inspireret til nogle af højtidens retter her:
Sprød rulle med kammuslinger
Rimmet laks med grillkant og asparges
Kølle af sommerbuk, stegte gulerødder og puré
Pavlova med myntecreme og hindbær
Risalamande på mandelmazarin med kirsebærsorbet
LÆS OGSÅ: Cocktails i en kølig tid