Mission
Om Mission
Mission er en moderne og uformel restaurant, som byder på californisk- og middelhavsinspirerede retter og udsøgte cocktails i kander. Menukortet indbyder til såvel en afslappet hverdagsoplevelse med et par gode snacks og en pizza som til en større aften med flere retter og cocktail-pitchers. Retterne er ret unikke, eksperimenterende og spændende med en overvægt af det grønne – for eksempel kan man få snacks som buffalo-blomkål med blåskimmelostecreme, hvidløgschips og løvstikke eller grillede majskolber med chipotle og Vesterhavsost.
Hvis man vil prøve lidt af det hele, kan man passende give sig i kast med Missions ”Kitchen Trip”. Den består af 9-10 forskellige serveringer fra kortet til deling og afsluttes med forkælelse til den søde tand via en tvistet softice på mælkeis og blåbær/ingefær-is, sesampraliné og marengs med matcha. Det er alt sammen til en god pris på under 300 kroner.
Det unikke ved Mission er ikke kun det, man finder på menukortet, men også restaurantens omgivelser og personale. Som køkkenchefen Alex Dadzis selv fortæller, er personalet på Mission seriøse omkring madlavningen, men ikke for seriøse i deres tilgang til serveringen og forholdet til gæsten.