Højtbelagt påske a la Palægade
Når du bestiller bord på Restaurant Palægade, sætter du dig mellem to stole på den allerbedste måde. Ønsket om ikke at blive sat i bås har skabt en restaurant, der er indrettet efter fine dining-principperne, men hvor du kan få serveret klassisk dansk smørrebrød. Køkkenet byder i øvrigt også på fortolkninger af det traditionelle. Og hvis du pønser på at lægge hjem til en påskefrokost lidt ud over det sædvanlige, har vi fundet en håndfuld opskrifter til dig, som med garanti vil imponere dine gæster.
Ud fra en idé af Salvador Books er 100 af Restaurant Palægades bedste sildeopskrifter blevet samlet i én stor, smuk coffee table-book. Foruden en masse herlige opskrifter på smørrebrød med røget, stegt og marineret sild, smagfulde mayonnaiser og sprød pynt får du også forord af Claus Meyer, et digt om kærlighed til sild af Jørgen Leth og indslag fra blandt andre Bo Lidegaard og Helle Brønnum Carlsen. Alt det må du anskaffe dig bogen via salvadorbooks.dk for at læse nærmere om. I mellemtiden deler vi nogle af vores favoritopskrifter til påsken her.
Varmrøget sild med æg og urtecreme
Kryddersild med bolsjebeder og blomster
Løgsild med sennep, ramsløgskapers og løgmayonnaise
Stegt sild med hollandaisesauce og chips
Citronsild med rugbrødscrumble, citronmayonnaise og broken gel
LÆS OGSÅ: Kom oven på smørrebrødet med ny bog