Kagebunde | |
250 g blødt smør | |
250 g bagesukker | |
4 æg | |
250 g mel | |
1 tsk bagepulver | |
Hvid chokoladecreme | |
100 g hvid chokolade | |
2 dl piskefløde | |
Bagte blommer | |
4 store blommer | |
20 g lys muscovadosukker | |
Pynt | |
Flormelis |
1 Færdig | FørstForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør og sukker godt sammen og tilsæt æg et ad gangen. Vend mel og bagepulver i og hæld dejen i 2 smurte kageforme (22 cm) med bunden beklædt med bagepapir. Bag i 25 minutter. Kontroller om bundene er færdigbagte med en kødnål. |
2 Færdig | DerefterHak den hvide chokolade fint og kom i en skål. Varm fløde op til kogepunktet og hæld den over chokoladen, hvil i 1 minut. Brug da et piskeris til at røre rundt, så chokoladen smelter. Køl af og stil på køl i minimum 4 timer. |
3 Færdig | OgForvarm ovnen til 200 grader varmluft. Halver blommerne og fjern stenene. Skær blommerne i mindre stykker og kom dem i et ovnfast fast. Drys med muscovadosukker og bag i 15 minutter. Køl af. |
4 Færdig | Til sidstAnret første kagebund på et kagefad. Pisk den hvide chokoladecreme med en elpisker, så den bliver mere luftig. Fordel cremen på kagebunden og dernæst de bagte blommer. Læg den anden kagebund ovenpå og drys med flormelis. |