Verdens bedste pastasauce

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg modne tomater
1 stang vanilje
2 stk. stjerneanis
God olivenolie
Salt og peber

Verdens bedste pastasauce

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at halvere tomaterne. Steg dem i olie med skæresiden nedad på en varm sauterpande. Tilsæt en flækket vaniljestang og stjerneanis. Lad tomaterne stege, til de er fuldstændigt møre.

2
Færdig

Derefter

Når tomaterne er møre, moses de med et piskeris. Sauterpanden trækkes fra varmen, og cirka en deciliter olie tilsættes. Herefter dækkes panden til, og tomaterne trækker i 20 minutter.

3
Færdig

Til sidst

Lun retten op, og smag den til med salt og peber.

previous
Bagt tomat med brændt marengs og luftig yoghurt
next
Nye kartofler, rucolaemulsion og syltede svampe

Add Your Comment