Udstyr | |
½-liters patentglas | |
Kniv | |
Køkkenvægt | |
Foodprocessor eller blender | |
Kimchipasta | |
50 g hvidløg | |
50 g frisk ingefær | |
50 g æble | |
25 g stærk chilipulver, gerne koreanske chiliflager | |
2 spsk lys miso | |
50 ml vand |
1 Færdig | FørstPil hvidløg, skræl ingefær, og hak begge dele groft. |
2 Færdig | DerefterSkær kernehuset fra æblet, og hak æblet groft. |
3 Færdig | OgKom hvidløg, ingefær, æble og resten af ingredienserne i foodprocessoren, og kør den, indtil du har en glat pasta. |
4 Færdig | Til sidstKom pastaen i et rent patentglas, og opbevar den på køl. Den kan holde sig 1-2 måneder. Og er nu klar til at blive brugt som base i andre kimchi-opskrifter. |