Vaniljekranse

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

375 g mel
125 g kartoffelmel
200 g melis
250 g smør
1 knivspids hjortetakssalt
½ stang vanilje
25 g mandler

Nutritional information

Vaniljekranse

Af: Bodil Klitbo / Foto: Ditte Isager / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland de tørre dele og hak smørret heri til en grynet masse.

2
Færdig

Derefter

Tilsæt den finthakkede vaniljestang og de skoldede, smuttede, finthakkede mandler.

3
Færdig

Og

Arbejd dejen hurtigt sammen og stil den koldt en times tid.

4
Færdig

Og

Kør dejen gennem en kødhakkemaskine, hvori der er indsat en småkageplade med stjerneformet hul. Form dejstængerne til kranse.

5
Færdig

Til sidst

Bag ved 200 grader i 7-8 minutter. Lad kagerne køle af på en bagerist.

previous
Pebernødder
next
Brune kager

Add Your Comment