Torskerogn med tomatsalat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

480 g fersk torskerogn
1 rødløg
4 tykke skiver bacon
4 skiver rugbrød, skåret i stave
2 dl skyr
2 tsk sennep
2 tsk kapers
6-10 forskellige slags tomater
Frisk dild
2 drueagurker, skåret i skiver
Salt og peber

Torskerogn med tomatsalat

Af: Claus Holm / Foto: David Bering

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog torskerognen i cirka 5-7 minutter, og lad den køle af. Flæk den, og grill den på begge sider i 3 minutter i alt. Du kan også bruge torskerogn fra dåse.

2
Færdig

Derefter

Grill halve rødløg, bacon og rugbrød på begge sider. Rør skyr, sennep og kapers sammen til en dressing, og smag til med salt og peber.

3
Færdig

Til sidst

Del tomaterne i halve, pynt med frisk dild, og krydr med salt og peber. Server med torskerogn og drueagurker.

previous
Skildpadder
next
Sandwich med trukket lam

Add Your Comment