Torsk med rosenkål

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 torskefileter á 165 g
20 rosenkål
2 appelsiner
1 skalotteløg
35 g hasselnødder
3 kviste estragon
½ dl sherryeddike
20 g rørsukker
Olivenolie
Peber

Torsk med rosenkål

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bag torskefileterne med lidt olie i en ovn på 160 grader i 6-8 minutter.

2
Færdig

Derefter

Skær bunden af rosenkålene og del dem på langs. Kog dem i 3 minutter. Tag rosenkålene op og vend dem sammen med skalotteløgringe, estragon, hakkede hasselnødder og lidt olivenolie.

3
Færdig

Og

Kog rørsukker og sherryeddike ind til det halve. Tilsæt herefter appelsinfileter og smag til med appelsinsaft og sort peber.

4
Færdig

Til sidst

Servér med lidt kålsalat oven på torskefileten.

previous
And med julesalat
next
Gris med rodfrugter

Add Your Comment