Tomatgazpacho med jomfruhummer og olivenolie

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 ½ kg tomater
1 ¼ agurk agurk
1 citron
1 glas piquillopeber
1 bdt. basilikum
Tabasco
Olivenolie
4 jomfruhummere

Tomatgazpacho med jomfruhummer og olivenolie

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl agurken, og skær den i stykker. Blend herefter tomater, agurk og piquillopeber til en ensartet masse. Smag til med citron, tabasco og olivenolie. Sæt suppen på køl.

2
Færdig

Derefter

Fjern hoved, skal og tarm fra jomfruhummerne. Lad halen blive, og sæt jomfruhummerne på køl.

3
Færdig

Og

Når suppen har trukket en time på køl, tages den ud. Jomfruhummerne ristes i olie på en meget varm pande.

4
Færdig

Til sidst

Anret jomfruhummerne i den kolde gazpacho med olivenolie og små stykker agurk.

previous
Æble/chokoladetærte
next
Bagt tomat med brændt marengs og luftig yoghurt

Add Your Comment