1 tomahawk-bøf | |
200 g smør | |
6-7 ansjoser | |
1 peberrod | |
1 citron | |
2 spsk. kapers | |
Salt og peber | |
1 håndfuld salvie |
1 Færdig | FørstTænd bålet og lad det brænde op til gløder. |
2 Færdig | DerefterLæg smørret i en kasserolle og sæt den i gløderne, lad smørret bruse op, så vallen begynder at stege. Når du kan se, at vallen virker mørk, og den klare del af smørret har skiftet farve fra gult til lysebrunt, tages den fra varmen, og vallen sigtes fra. |
3 Færdig | OgHak ansjoserne fint, skræl peberroden og skrab den fra top mod rod med en skarp kniv. Skær citronen i fileter og tilsæt hele herligheden sammen med kapers til det brunede smør. |
4 Færdig | OgKrydr bøffen rundhåndet med salt og peber og læg den direkte i de varme gløder. Tilbered den i 12-15 minutter i alt, men vend den hvert minut undervejs. |
5 Færdig | Til sidstLæg bøffen på et skærebræt og lad den hvile i 5 minutter, hæld det brunede smør med indhold udover og pluk friske salvieblade over til sidst. |