The hot apple

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 cl calvados (fx Boulard, Pere Magloire)
2 cl Grand Marnier Rouge
12 cl ulfitreret, økologisk æblejuice
2 cl kanelsukkersirup Opløs 250 gram sukker i 1 ½ dl varmt vand og læg en hel kanelstang i blandingen og hold varm på laveste blus i 30 minutter. Køl af, og siruppen er klar til brug.
Pynt
Stødt kanel

The hot apple

Af: Nick Kobbernagel Hovind / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Fremgangsmåde

Varm æblejuicen nænsomt op. Tag et vinglas og varm det op med lidt kogende vand. Hæld vandet fra vinglasset og kombiner calvados, Grand Marnier og sukkersirup i glasset. Derefter toppes glasset op med den varme æblejuice. Rør rundt, drys lidt stødt kanel over og server straks.

previous
Whisky toddy
next
Grydebrød bagt i bål

Add Your Comment