4-8 kyllingeoverlår | |
¼ savojkål, groftskåret | |
1 bdt. frisk koriander | |
1 stk. frisk rød chili, fintsnittet | |
1 fed hvidløg, presset | |
1 tsk sukker | |
1 spsk soja | |
1 spsk østerssauce | |
2 spsk sesamolie | |
2 forårsløg, fintsnittet | |
1 'tommelfinger' frisk ingefær, fintrevet | |
1 bk. østershatte | |
Saften fra en lime | |
1 l vegetarisk bouillon |
1 Færdig | FørstVarm olien op i en tykbundet gryde. Kyllingeoverlårene sauteres på begge sider, så de lige tager farve. |
2 Færdig | DerefterSteg hvidløg, chili, østershatte og ingefær med ved høj varme i 1-2 minutter. |
3 Færdig | OgTilsæt bouillonen, og lad det koge langsomt op. Ved kogepunktet lader du gryden koge i cirka 10 minutter. Imens smager du løbende til med limesaft, østerssauce, soja og sukker. |
4 Færdig | Til sidstTil sidst tilsætter du savojkålen og rører kort rundt. Servér straks efter suppen rygende varm og med masser af forårsløg og frisk koriander på toppen. |