Thaisuppe med kylling og kål

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4-8 kyllingeoverlår
¼ savojkål, groftskåret
1 bdt. frisk koriander
1 stk. frisk rød chili, fintsnittet
1 fed hvidløg, presset
1 tsk sukker
1 spsk soja
1 spsk østerssauce
2 spsk sesamolie
2 forårsløg, fintsnittet
1 'tommelfinger' frisk ingefær, fintrevet
1 bk. østershatte
Saften fra en lime
1 l vegetarisk bouillon

Thaisuppe med kylling og kål

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm olien op i en tykbundet gryde. Kyllingeoverlårene sauteres på begge sider, så de lige tager farve.

2
Færdig

Derefter

Steg hvidløg, chili, østershatte og ingefær med ved høj varme i 1-2 minutter.

3
Færdig

Og

Tilsæt bouillonen, og lad det koge langsomt op. Ved kogepunktet lader du gryden koge i cirka 10 minutter. Imens smager du løbende til med limesaft, østerssauce, soja og sukker.

4
Færdig

Til sidst

Til sidst tilsætter du savojkålen og rører kort rundt. Servér straks efter suppen rygende varm og med masser af forårsløg og frisk koriander på toppen.

previous
Frittata med rosenkål, semidried tomater, mozzarella og parmaskinke
next
Lammeculotte med asparges og gremolata

Add Your Comment