Tempurarejer | |
4 stk tigerrejer | |
mel | |
kartoffelmel | |
iskoldt danskvand | |
æg | |
olie til fritering | |
Andet | |
8 g chilicreme (mayo, srirachachilisauce og chilipulver) | |
1 forårsløg, hakket | |
Karse | |
¼ tsk spicy sesam (sesamfrø og chilipulver) |
1 Færdig | FørstVend rejerne i en blanding af mel, kartoffelmel, æg og iskoldt danskvand, friter dem i olie og skær dem i halve. |
2 Færdig | Til sidstLav en stribe med ⅓ del chilicreme i bunden af en skål. Læg 2 g hakket forårsløg ovenpå. Læg 4 halve stykker tempurarejer ovenpå. Lav igen en stribe med ⅓ del chilicreme ovenpå. Læg igen 2 g hakket forårsløg ovenpå. Læg 4 halve stykker tempurarejer ovenpå. Top med karse og spicy sesam. |