Tahini Xocolatl

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 ml Zacapa
800 ml sødmælk
200 ml fløde
120 g mørk chokolade
25 g rørsukker
64 g sesampasta/tahin
Pynt
ristede sesamfrø
revet kanel

Tahini Xocolatl

Foto: PR

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at lave varm chokolade ved at opvarme 800 milliliter sødmælk og 200 milliliter fløde i en gryde.

2
Færdig

Derefter

Pisk nu 120 gram mørk chokolade i blandingen, og lad det smelte sammen med 25 gram rørsukker.

3
Færdig

Til sidst

Pisk herefter sesampastaen sammen med den varme chokolade i gryde, indtil den er glat. Fjern gryden fra varmen, og tilsæt Zacapa til blandingen. Servér med ristet sesamfrø og revet kanel på toppen.

previous
Rødkålssalat med grønkål, appelsin, rødløg og valnødder
next
Bye Greenery!

Add Your Comment