650 g nakkefilet | |
2 løg | |
4 gulerødder | |
8 fed hvidløg | |
2 chili | |
3 kviste rosmarin | |
6 kviste mynte | |
100 g abrikos | |
½ l hvidvin | |
2 dl vand | |
2 dåser kikærter i vand | |
2 dl yoghurt naturel | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSkær nakkefileten ud i grove tern og brun den af i olie på en pande. |
2 Færdig | DerefterTilsæt løg i skiver og gulerødder i tern og rist et par minutter. Kom chili, hvidløg og rosmarin ved. |
3 Færdig | OgTilsæt vin og vand og lad retten småkoge i ca. 15 minutter under låg. Til sidst tilsættes abrikoser og kikærter, og retten koges igennem i 5 minutter. |
4 Færdig | Til sidstSmag til med salt og peber og drys med hakket mynte. Servér med yoghurt. |