Tagine af gris

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

650 g nakkefilet
2 løg
4 gulerødder
8 fed hvidløg
2 chili
3 kviste rosmarin
6 kviste mynte
100 g abrikos
½ l hvidvin
2 dl vand
2 dåser kikærter i vand
2 dl yoghurt naturel
Salt og peber

Tagine af gris

Af: Torben Klitbo / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær nakkefileten ud i grove tern og brun den af i olie på en pande.

2
Færdig

Derefter

Tilsæt løg i skiver og gulerødder i tern og rist et par minutter. Kom chili, hvidløg og rosmarin ved.

3
Færdig

Og

Tilsæt vin og vand og lad retten småkoge i ca. 15 minutter under låg. Til sidst tilsættes abrikoser og kikærter, og retten koges igennem i 5 minutter.

4
Færdig

Til sidst

Smag til med salt og peber og drys med hakket mynte. Servér med yoghurt.

previous
Boulettes med hvidkål
next
Valnødderugbrødsboller med friskplukkede valnødder

Add Your Comment