500 g svinekæber | |
1 løg | |
4 fed hvidløg | |
2 kviste timian | |
5 pastinakker | |
50 g smør | |
1 l mælk | |
200 g Vesterhavsost | |
1 citron | |
Olie til stegning | |
Urter efter valg | |
1 stk. broccoli | |
1 spsk sennep | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstVarm en gryde op, brun svinekæberne af sammen med løg, hvidløg og timian. Hæld så vand på, til det dækker. Braisér i 3-4 timer, til de er møre. Skær pastinakkerne i grove tern, og rist dem gyldne i smør. Hæld mælk på, så det dækker, og kog dem møre. Blend til en glat puré. |
2 Færdig | DerefterNår svinekæberne er møre, plukker du dem groft. Reducér væsken sammen med kæberne, til du opnår den ønskede konsistens. Smag til med sennep, salt, peber og citronsaft. |
3 Færdig | Til sidstSkær broccolien ud i lange buketter. Steg dem gyldne ved høj varme. Servér med pastinakpuré, ragouten, revet Vesterhavsost og urter. |