Svinekæberagout, broccoli og pastinak

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g svinekæber
1 løg
4 fed hvidløg
2 kviste timian
5 pastinakker
50 g smør
1 l mælk
200 g Vesterhavsost
1 citron
Olie til stegning
Urter efter valg
1 stk. broccoli
1 spsk sennep
Salt og peber

Svinekæberagout, broccoli og pastinak

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm en gryde op, brun svinekæberne af sammen med løg, hvidløg og timian. Hæld så vand på, til det dækker. Braisér i 3-4 timer, til de er møre. Skær pastinakkerne i grove tern, og rist dem gyldne i smør. Hæld mælk på, så det dækker, og kog dem møre. Blend til en glat puré.

2
Færdig

Derefter

Når svinekæberne er møre, plukker du dem groft. Reducér væsken sammen med kæberne, til du opnår den ønskede konsistens. Smag til med sennep, salt, peber og citronsaft.

3
Færdig

Til sidst

Skær broccolien ud i lange buketter. Steg dem gyldne ved høj varme. Servér med pastinakpuré, ragouten, revet Vesterhavsost og urter.

previous
Stegt jordskokpuré, svinenakke, forårsløg og kirsebær
next
Bagte jordskokker, jordskoksauce og sesam

Add Your Comment