Svampebouillon med brisler og rødbede

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg markchampignon
1 pastinak
2 fed hvidløg
½ l kalvefond
300 g brisler
2 små rødbeder
1 bdt. merian
1 l vand

Svampebouillon med brisler og rødbede

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær svampene i kvarte, og rist dem hårdt i en tykbundet gryde. Tilsæt pastinak og hvidløg, og rist yderligere i nogle minutter. Hæld herefter vand og kalvefond over, og kog i 1 time. Efter 1 time sigtes bouillonen, koges ned og smages til med salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Udvand brislerne, hvis slagteren ikke allerede har gjort det. Skær brislerne i mundrette stykker, og vend dem i hvedemel samt salt og peber.

3
Færdig

Og

Rødbederne skylles, hvorefter de gnides i salt, peber og olie. Bag dem herefter ved 150 grader i folie, indtil de er møre.

4
Færdig

Til sidst

Brislerne ristes i klaret smør, indtil de er let gyldenbrune. Rødbederne deles i 6 stykker og anrettes i bunden af tallerkenen sammen med de ristede brisler. Retten toppes af med merian, hvorefter bouillonen hældes over.

previous
Nye kartofler, rucolaemulsion og syltede svampe
next
Stegte svampe med porrer og valnød

Add Your Comment