2 fed hvidløg | |
1 løg | |
100 g champignon | |
2-3 tsk. forårsløg | |
½ tsk. ingefærpulver | |
1 spsk. tamari | |
1-2 spsk. grøntsagsbouillon | |
½-1 l vand | |
100 g ramennudler eller glasnudler | |
100-150 g silketofu | |
1 tsk misokrydderi | |
Olivenolie eller kokosolie | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSvits løgene i en gryde med olie. Kom derefter hvidløg, champignon, forårsløg, ingefær og tamari i. Kom ½-1 liter kogende vand i gryden og tilsæt boullion. Lad eventuelt blandingen stå en times tid for at få mere smag. |
2 Færdig | DerefterDræn tofuen for væde, skær den i firkanter og svits den i lidt olie på en pande og tilsæt evt. misokrydderi. Sluk for panden og sæt tofuen væk, når den er blevet gyldenbrun. |
3 Færdig | Til sidstKom nudlerne i gryden og kog nogle minutter. Smag til med salt og peber. Kom til sidst tofuen i, og så er der serveret! |