300 g yoghurt naturel | |
100 g store havregryn | |
2 æg | |
2 æbler | |
1 dl rapsolie | |
200 g fint fuldkornsmel | |
5 spsk brun farin | |
4 tsk bagepulver | |
2 tsk stødt kanel | |
1/2 tsk muskatnød | |
1/2 tsk salt | |
Rosiner | |
Til pynt | |
Rosiner | |
Æblebåde | |
Mandelflager |
Har du nogensinde tænkt på, hvor meget sjovere dit barn vil synes, det er at spise, hvis du pakker det hele lidt festligt ind? Ida Skivenes har været i køkkenet og kreeret en børnevenlig efterårsret til os.
Ida Skivenes er en norsk madentusiast, -kunstner og -blogger, der bor i Oslo. Hendes mad har sundhed, kreativitet og humør som om- drejningspunkt, og du kan enten følge hende på idafrosk.com eller på hendes Instagram, hvor hendes brugernavn er idafrosk.com Vi anbefaler, at du gør det. Det er både sjovt og forfriskende.
1 Færdig | FørstForvarm en ovn til 190 grader. |
2 Færdig | DerefterBland yoghurt og havregryn sammen, og lad det hvile i cirka 10 minutter. |
3 Færdig | OgRiv æblerne (gerne med skræl), og bland dem sammen med æggene og olien i en skål. |
4 Færdig | OgRør yoghurtblandingen sammen med æbleblandingen. |
5 Færdig | OgBland alle de tørre ingredienser - mel, sukker, bagepulver, krydderier og rosiner - i en anden skål. Miks så den ”våde” og den ”tørre” blanding forsigtigt sammen. |
6 Færdig | OgHæld dejen i muffinforme, og lav øjne af rosinerne, næb af mandelflagerne og vinger af æblebådene. |
7 Færdig | Til sidstBag dine muffins i cirka 25 minutter, til de er gyldne. |