300 g okseinderlår | |
2 små rødbeder | |
1 grapefrugt | |
2 spsk hasselnødolie | |
Salt og peber | |
150 g stenbiderrogn |
1 Færdig | FørstStart med at skære inderlåret over i to stykker. Pak det i madfilm, og frys det 24 timer. Når det er frosset, tager du det ud og skærer det på en mandolin i lange strimler. Gør dette så hurtigt, du kan. Kødet tør nemlig hurtigt, og skiverne skal være relativt tynde. Frys det igen med det samme i en lukket beholder, og lad det stå på frost, indtil du skal bruge det. |
2 Færdig | DerefterFrigør fileterne fra grapefrugten, og hold dem på køl. Skær rødbederne helt tynde på en mandolin, og lad dem ligge i isvand, indtil de skal bruges. Stenbiderrognen skyller du og salter. Skær fileterne i mindre stykker, og bland dem med stenbiderrognen. Smag til med salt, peber og hasselnødolie. |
3 Færdig | Til sidstAnret stenbiderrognblandingen på en flad tallerken. Dæk den med de tynde rødbedeskiver, og læg til sidst det frosne kød over. Krydr med lidt salt, og spis straks. |