Stegte ris med savoykål og svampe

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 lille hvidløg
1 mellem løg
1 stor portobellosvampe (eller tilsvarende mængde tilsvarende svampe)
Frisk salvie
Savoykål
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 dl kogte brune ris
Shoyu eller tamari

Stegte ris med savoykål og svampe

Af: Lisbeth Tordendahl fra bogen 'Kål og kærlighed'

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Hak hvidløg fint, og skær løget i halvmåner. Skær svampen i tern (du skal bruge ca. 2
håndfulde), og hak salvie til i alt 1 spsk. Snit savoykål i tynde strimler.

2
Færdig

Til sidst

Varm olien på en pande. Sautér hvidløg og løg nogle minutter, til de bliver klare. Kom svampe og salvie ved og sautér yderligere et par minutter. Kom kål og ris ved og sautér et par minutter. Smag til med shoyu/tamari.

previous
Kåldolmere
next
Grøntsagstærte med spidskål

Add Your Comment