Sprød rulle med kammuslinger

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

8 kammuslinger, friske - gerne i skaller
4 ark brickdej
Lidt olivenolie
1 bundt dild
1 lille skalotteløg
1 fennikel
1 appelsin, skal og saft
½ dl hvidvin
50 g smør
100 g muscatgræskar
Pynt
Salturt og kørvel

Sprød rulle med kammuslinger

Af: Jacob Ernst fra bogen 'Private Dining' / Foto: Lars Ranek

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Flæk kammuslingerne, rens dem og tag rognen fra. Brickdejen pensles med olivenolie. Pluk dildkviste på, læg kammuslingerne på dejen og rul dem som forårsruller.

2
Færdig

Derefter

Fennikel skæres ud i mindre både og kommes i en gryde sammen med hvidvin, finthakket skalotteløg, appelsinsaft og -skal. Smag til med flagesalt og frisk peber fra kværn. Koges under låg til urterne er al dente. Tilsæt smør og montér den væde, der er tilbage i gryden – den skal være reduceret til 2 spsk.

3
Færdig

Og

Kammuslingrullerne steges på pande i olivenolie, til de er gyldne.

4
Færdig

Til sidst

Græskarret skrælles og skæres i tynde bånd på et mandolinjern. Vend græskarret sammen med fennikel og anret i kammuslingskallerne.

previous
Zacapa Swizzle
risalamande
next
Risalamande på mandelmazarin med kirsebærsorbet

Add Your Comment