Spicy kyllingelår med yoghurt, løg og mynte

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 hele kyllingelår
3 fed hvidløg
Et par kviste timian
1 spsk tørrede chiliflager
Skallen fra 1 citron
2 dl drænet yoghurt
4 rødløg
Frisk mynte
God olivenolie
Ris

Spicy kyllingelår med yoghurt, løg og mynte

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Vend kyllingelårene med plukket timian, fint revet citronskal, chili, havsalt, olivenolie og tynde skiver af 2 fed hvidløg.

2
Færdig

Derefter

Læg kyllingelårene på et ildfast fad og steg dem i en 200 grader varm ovn i 25-30 minutter.

3
Færdig

Og

Skær rødløget i helt tynde skiver, helst på en skarp mandolin.

4
Færdig

Og

Smag yoghurten til med 1 fed hvidløg, salt, peber og en smule olivenolie og vend løgene sammen med yoghurten og mynteblade.

5
Færdig

Til sidst

Servér med ris.

previous
Millionbøf med kartoffelpuré
next
Æblecrumble med bær

Add Your Comment