4 hele kyllingelår | |
3 fed hvidløg | |
Et par kviste timian | |
1 spsk tørrede chiliflager | |
Skallen fra 1 citron | |
2 dl drænet yoghurt | |
4 rødløg | |
Frisk mynte | |
God olivenolie | |
Ris |
1 Færdig | FørstVend kyllingelårene med plukket timian, fint revet citronskal, chili, havsalt, olivenolie og tynde skiver af 2 fed hvidløg. |
2 Færdig | DerefterLæg kyllingelårene på et ildfast fad og steg dem i en 200 grader varm ovn i 25-30 minutter. |
3 Færdig | OgSkær rødløget i helt tynde skiver, helst på en skarp mandolin. |
4 Færdig | OgSmag yoghurten til med 1 fed hvidløg, salt, peber og en smule olivenolie og vend løgene sammen med yoghurten og mynteblade. |
5 Færdig | Til sidstServér med ris. |